Colora live – MizkaoZ meets +Battery-

Donderdag 25 juni – 20u30-21u30 – Facebook live

MizkaoZ brengt een spectaculaire live vuur- en dansshow, begeleid door een drum & bass dj-set.

+Battery- uit Hasselt is geen onbekende. Sinds jong geobsedeerd door alles wat hard en snel gaat, begon het al vroeg met drummen van alle soorten genres met een voorkeur voor het stevigere werk.

Met zijn roots in metal muziek was zijn weapon of choice dan ook drum and bass. Zijn energieke stijl was ongeëvenaard en dit zorgde voor een blitzkrieg in de Belgische drum and bass scene en kon hij rekenen op een zeer loyale fanbase.

Al dat harde werk en toewijding heeft geloond want hij won de grootste DJ contest van Limburg op LIMBOMANIA en the rest is history. Later kreeg hij de kans om met een studiebeurs naar New York te trekken en met glans af te studeren.

Je hebt hem vast en zeker al eens bezig gezien op podia zoals Tomorrowland, Laundry day, Dour Festival, Springtime, Studio Brussel en hij speelde zelfs tot in Webster Hall New York. Later werd hij aangesteld als vervanger voor de drummer van Pendulum in de live band van DJ FRESH.

Get ready om geserveerd te worden met een skillful dj mix waar verscheidene dnb genres aan bod zullen komen en hij jou meeneemt op een reis door het electronische muziek landschap.

———————————————————————————-

Colora live, net zoals Colora Festival, een organisatie van het Masereelfonds en Oxfam-Wereldwinkels regio Leuven. Met dank aan onze partners Cirkus in Beweging, Internationaal Comité vzw, Darna (Vlaams Marokkaans Culturenhuis), Café Libertad, Café Blauwe Kater, Café De Reynaert & Urban Woorden. In samenwerking en met de steun van Stad Leuven.