Wij dromen van een festival zonder drempels. Weg met ingewikkelde kortingstarieven, gratis toegang voor iedereen. Klinkt dit jou ook leuk in de oren?

Vandaag komt die droom een stap dichterbij. We vonden een toffe nieuwe locatie, beperken het festival tot twee dagen met een goedgevuld en zoals steeds kwalitatief programma en nemen de catering zelf in handen. Met jouw hulp wordt de toegang zelfs helemaal gratis!

Crowdfunding biedt ons een platform om op een andere manier middelen te verzamelen. Bekijk het project en laat je hart (en portefeuille) spreken, geef gul maar naar eigen vermogen. Alle beetjes helpen!

Voor elke schenking vanaf 5 euro krijg je, naast onze dankbaarheid en de warmte die je hart zal vervullen, ook een leuke beloning.

https://www.crofun.be/nl/project/colora-festival-muziek-kleurt-je-wereld