Colora live – WIM (PhilliBustas)

Donderdag 18 juni – 20u-20u30 – Facebook live

ZWART/WIT

ZWART is er voor de geëngageerde wereldverbeteraars. Bloedeerlijke tracks die je aan het denken zetten of die je kwaad maken. Die je doen geloven in een betere wereld of munitie geven voor discussies. Freedom of speech zoals het bedoeld is. En zoals het tegenwoordig vaak gemist wordt. Je hoeft het niet altijd eens te zijn met de inhoud om het discours te appreciëren. En ja, er is nog EXTRA… Er is ook WIT! Checken! #wim

WIT is er voor de positieve meerwaardezoeker. Teksten die je diepste zelf raken en een toegankelijke melodie zorgen voor die kapstok in je hoofd. Haal er de inhoud uit en doe er iets mee. Of laat het melodieuze in je hersens bijten. Hiphop is er niet enkel voor hiphopfans. Deze gevoelige EP brengt mensen samen in een herkenbaar thema.

———————————————————————————-

Colora live, net zoals Colora Festival, een organisatie van het Masereelfonds en Oxfam-Wereldwinkels regio Leuven. Met dank aan onze partners Cirkus in Beweging, Internationaal Comité vzw, Darna (Vlaams Marokkaans Culturenhuis), Café Libertad, Café Blauwe Kater, Café De Reynaert & Urban Woorden. In samenwerking en met de steun van Stad Leuven.