Colora live – MariJah backed by Rubi Roots

Donderdag 11 juni – 21u-22u – Facebook live

Marie Bogaert, beter bekend als O bain Marie en achtergrondzangeres bij de Gents-Ghanese reggaeband Seekaman, is de laatste jaren ook uitgegegroeid tot één van de vooraanstaande zangeressen in Belgische roots en dub scene, dankzij succesvolle samenwerkingen met bevriende producers als Soul Wire, Unlisted Fanatic en Jahmbassador, met we ze onder meer te horen was op Irie Vibes 2019. ‘Ego’, haar eerste vynil release op het Jah Embassy label oogstte heel wat lof, en ook live staat ze garant voor good vibrations. “Met conscious lyrics bovendien, potentiële klassiekers van de Belgische en internationale dub.” (Jah Shakesprear, Reggae.be)

Voelt u de bassen al trillen? Op Colora Live brengt ze een dub session met eigen songs vanuit haar kot, geruggesteund door haar man en trouwe toeverlaat Rubi Roots.

———————————————————————————————————————

Colora live, net zoals Colora Festival, een organisatie van het Masereelfonds en Oxfam-Wereldwinkels regio Leuven. Met dank aan onze partners Cirkus in Beweging, Internationaal Comité vzw, Darna (Vlaams Marokkaans Culturenhuis), Café Libertad, Café Blauwe Kater, Café De Reynaert & Urban Woorden. In samenwerking en met de steun van Stad Leuven.