Colora live – Dr Yesca meets Dee dub (Mexico)

Donderdag 25 juni – 20u-20u30 – Facebook live

SEU aka Dr Yesca (Jorge Moran) is een muzikant en oprichter van het muzikale reggae-funk-project “PACHEDUB COLLECTIVE”. Seu is radioproducent en cultureel manager met meer dan 10 jaar ervaring in de Mexicaanse muziekscene. Als zanger en liedjesschrijver, geboren op 2 juli 1988 in Querétaro, klaar om zijn eerste soloalbum uit te brengen. Hij speelde in verschillende delen van México zoals Quintana Roo, Oaxaca, Chiapas, Jalisco, Guanajuato en Mexico City, maar ook over de hele wereld: Duitsland, Ierland, Spanje en Canada. Met 3 albums van Pachedub Collective en met verschillende muzikale ensembles SEU probeert reggae te combineren met andere genres zoals funk, soul en een verscheidenheid aan Mexicaanse populaire muziek zoals de bolero.

Voor de 6e en laatste sessie van Colora live zal Dr Yesca samen met Dee Dub optreden voor een flitsende live cross over dub sessie rechtstreeks vanuit Mexico.

———————————————————————————-

Colora live, net zoals Colora Festival, een organisatie van het Masereelfonds en Oxfam-Wereldwinkels regio Leuven. Met dank aan onze partners Cirkus in Beweging, Internationaal Comité vzw, Darna (Vlaams Marokkaans Culturenhuis), Café Libertad, Café Blauwe Kater, Café De Reynaert & Urban Woorden. In samenwerking en met de steun van Stad Leuven.