Benefiet ten voordele van Agrawi vzw

Duurzame productie van innovatieve landbouwgewassen

Het hoofddoel Agrawi vzw is om hogere inkomens te verkrijgen voor de kleinschalige landbouwers in Malawi, door de duurzame productie van gewassen en door het zoeken naar een afzet volgens de principes van eerlijke handel.

In samenwerking met de universiteiten LUANAR en KULeuven voeren wij proeven uit om nieuwe olie en vezelgewassen te testen voor introductie in Malawi. Via onze partner,  Walusungu Community Based Organization, worden de nieuwe gewassen en teeltwijzen verspreid onder de kleinschalige landbouwers in de regio van Mzimba, Malawi.

Het project wil in eerste instantie de technische vaardigheden van de landbouwers verhogen en hen via een verbeterde vermarkting van de landbouwgewassen aan een verhoogd inkomen helpen. Hiervoor verzamelen wij een brede groep gespecialiseerde actoren en lokale medewerkers om tot de meest gepaste oplossing te komen. Om de effecten te vrijwaren op de lange termijn is het van cruciaal belang om ook duurzame handelsrelaties op te zetten met afnemers uit andere gebieden, waaronder Europa.

Dit is het project waar we geld voor zullen inzamelen met Tropical Discothèque.

AFRO ★ LATINO ★ TROPICAL ★ AND STUFF

Benefietfeest t.v.v. Agrawi vzw
https://agrawikenagro.wixsite.com/agrawi

21:00 – Bobo
22:00 – Fa Wakkas (LIVE)
23:00 – Balaklava
00:30 – Sam Rabam (Sondico Sound)
02:00 – Rik & Stan (Bugalu Soundsystem)
03:30 – Hafida
05:00 – Typsy (Sondico Sound)

Spring’s in town! Shine your dancing shoes or flip flops and join us at this hot and broiling fiesta! Sharing is caring!

Dresscode: Tropical